MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Berörd

2018-11-22

Inte ofta jag blir ledsen och berörd när jag ser på dokumentärer, men ikväll när jag såg på minnet av ett Brott Fallet Bobby är det inte långt till tårarna. Fattar inte hur man kan vara så grym mot ett barn. Mamman och styvpappan skyllde på varandra och båda är nu frigivna efter att ha avtjänat det straff dom fick, ett alldeles för kort enligt mig men så tycker jag alltid när det gäller lag o straff.

Annars har det idag varit lite jobbsök men dessto mera hushållspyssel. Stekt köttbullar som blev rätt ok men min stuvning till omelett blev sådär. Hursom är allt nu transporterat och ska ätas på Lördag tillsammans med juliga drycker på ölklubbens årliga julölsmöte.

Black Friday i morgon och funderar på att gå ner på stan. Troligen inte för att handla men man vet aldrig i dessa julklappstider, för jo men visst byter vi fortfarande klappar i familjen. Annars tror jag inte så där mycket på dagar som är konstruerade för att vi ska göra av med pengar. Visst får lön i morgon men mina inköp görs ofta baserat på vad jag behöver inte vad jag har i plånboken, och det är lite tur att jag har den inriktningen. Är rätt bra på att villhöva saker.

Nä är inte alls förtjust i programmet Breaking News och kommer inte titta på det trots ny programledare  Men ju mindre jag slipper se Fhilip o Fredrik gör mig bara gladare.

En kollega från i sommras tackade nyss för sig på FB då hon fått nytt jobb. Många bra människor arbetade på Djurparken men bara ett fåtal kommer jag ha kontakt med även efteråt. Tack för sommaren och är säker på att vi ses o syns.

 

 En bild säger mera en tusen ord. Kolmårdens Djurpark harmoniskt för både djur och människor

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)