MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Semester

2018-11-21

Arbetslös har jag varit och förra sommaren sjukskriven i 3 Månader men under mitt yrkesverksamma liv har jag bara haft betald semester 2 veckor så här långt. Det känns lite meningslöst ibland att jobba när andra är lediga, men och andra sidan någon måste göra det också. Vänner har varit snälla och skrivit berättat  o visat bilder på sina semestrar så helt lottlös har jag aldrig varit.

En speciell bild kommer jag ihåg när jag satt med en ytterst torftig lunch och fick en bild på en saftig Pizza från San Remo, vill minnas att mina arbetskamrater tyckte att jag skulle byta ut vännen. Annars har det mest varit bilder på kalla pilsner på varma bryggor, det är nog lite man får räkna med när man inte har en sån där semester.

Men en vacker dag ska jag också ha 4 betalda veckor då jag dricker öl på en solvarm brygga eller altan om jag så ska sno en. Hoppas någon jobbar så jag kan åtgärda vänligheten med en fin bild.

Annars då?

Har jag varit på bolaget och hjälpt vännen att köpa inför ölklubbens årliga julmöte. Städat beredningsytorna så i morgon blir det köttbullar i hushållet, även det till ölmötet.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)