MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Söka Jobb

2018-11-20

Att vara arbetslös innebär allt annat en att ligga på soffan kolla på Netflix och klia sig på fötterna. Nä Arbetsförmedlingen har krav på mig som arbetssökande, vad och hur ofta har jag förstått är inviduellt. Men försöker göra alla till lags och har inte fått någon påbackning på mina jobbsök så här långt.

Nu arbetsförmedlare och efter en kort pratstund på mobilen va det bara att läsa handlingsplanen. Noterade att man ville att jag skulle gå in o kolla på Webinar. Hur tråkigt som helst men är man lydig så är man. Dom 4 senaste arbetsförmedlarna jag haft har jag aldrig träffat, bara via mobil o mail. Men det är väll också ett sätt antar jag.

Sökte ett jobb igår som man ringde om idag och med det kan man fundera över varför det inte är någon nödvändighet för en arbetsgivare att vara klar med det man söker. Står det i annonsen att det är 80% natt och det är den tjänsten man söker blir iallafall jag lite trött när det visar sig att den igentliga tjänsten inte är bestämd en men kanske om inte annat kan jag jobba dag? 

Gillar att jobba men ibland är det rätt okej att inte göra det också och söka jobb är ju med ett arbete.

Blev faktiskt en liten bilutflykt idag. Söderköping gick färden, käkade på Frasses och gled in på Hemköp. Pillade på både salami Revbensspjäll och chips. Men gick ut med 6 ägg och en pava must som jag tänkt från början, ibland är man stark!

I morgon blir det bolaget för att handla det sista till klubbens julölsmöte och ett varv på Citygross för det är jag som står för köttbullarna.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)