MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fartfyllt Fullsatt och Fuktigt

2018-11-18

Öl och whiskymässa i dagarna 2 eller iallafall 1 och en halv för var inte kvar hela Lördagen.

Ny lokal i år igen, Nu lite mera centralt. Passade för Fredagen och kändes lagom stor o mysig. På lördagen framåt 18 snåret blev det väldigt trångt. Lokalen bättre för utställarna som alla fick en bit av kakan men trång för oss besökare.

Kunde gott ha varit mera utställare men är man kvar här på Östgötaporten finns det utrymme för att utöka.

På Fredagen var vi kvar enda fram till klockan slog 22 men på Lördagen va det vännen som sloknade först och gick hem. Kanske 2 timmar senare va det min tur att öppna dörren till min lägenhet och då hade jag både handlat och ätit på spicy Hot.

Norrköpings Bryggeri förstås i topp som vanligt men handlade även mycket gott hos Finn och Coopersmiths bryggeri. Drack även ovanligt mycket starkare drycker som hade sitt hem längre bort i den avlånga lokalen. Nästya gång får jag inte glömma att även ta med mig ett glas för whisky. Visst det går att dricka i plastglas men det känns inte riktigt rätt.

Trots öl och lite starkt i dagarna två vaknade jag pigg och fräsch idag och det är så det ska vara. Inte alls bakis men lite seg i benen så förutom lite hushållssysslor har jag latat benen i soffan.

Nu så är det Australien masterchef på tv i bakrunden, mycket bättre en den svenska versionen. Bland annat får vi tittare vara med på masterclass, något som inte sker i sverige.

I morgon vankas det ett besök till AF för att lämna lite dokument som förstås ska verifieras och en sväng på stan när jag endå är där. 

Ha en bäst vecka alla läsare.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)