MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lite som ett avslut

2018-11-13

Helloween är bortstädat och på platsen för alla spökerier o piratsång plockar vi nu bort bord och soptunnor. Under julöppet är inte den marina avdelningen öppen. Snart stänger parken och öppnar inte igen fören nästa år. En sommarjobbare som jag får nu nöja mig med sporadiska inhopp för det görs mindre saker på vintrarna. Det känns rätt bra endå att jag fick jobba lite mera då jag kom in lite senare.

Sommaren har helt klart gett nig mersmak och blir det som jag tänkt kommer jag tillbaka som nattarbetare även nästa säsong. Förhoppningsvis får jag börja lite tidigare och jobba hela sommaren. Men det är en hel del som är lite oklart, men hoppas 

Är stolt att jag inte gav mig och sökte igen när jag såg en öppning på Djurparken. Det blev jobb nästan hela året nytt villkor och högre A-kassa. Det kurvade en del, men målet nåddes.

Fick visa vem jag är och hur jag jobbar och är självklar som medarbetare nästa år, är glad över min chans och storlt över min sommar. Helt klart speciellt att jobba på en djurpark. Från stress och press på fabrik till lugnet bland djur och natur. Lite omvälvande till en början men man blev snabbt van vid det också.

Var ju uppvärmd när det gällde nattjobb så där va det ingen konst. Städa toaletter kunde jag och det funkade kanon att komma in i jobbet. Arbetskamraterna var glada och snabbt kom man in i gänget. Blev den som jobbade mest natt eller jag jobbade ju bara natt och mera timmar en dom andra på egen begäran. Nästa säsong ska jag nog jobba som dom andra det vill säga mindre timmar och plussa på med extrapass om jag vill.

Det blev inte bara nattjobb men när jag jobbade dag på typ Bamse kände man sig lite folkskygg. Först med ett gäng på 7 personer som mest o sen stå o hålla reda på flera hundra som väller in i på en toalett samtidigt, inte helt oproblematiskt. Men har lärt mig en hel del nytt ocm mig själv och vet att jag kan sånt också om det behövs.

 

En väldigt flörtig Delfin

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)