MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fredag

2018-11-09

Bästaste Fredagen är den då man har jobbat hårt hela veckan och känner att man kan gå hem med gott samvete. Måste erkänna att jag va lite seg i slutet av dagen, men kämpade på. Alla jobb på en djurpark är inte skoj.

Shoppade på Coop i Krokek och hummade med i radions sorl. När jag närmade mig stan hade jag 2 val. Att åka genom eller runt. Valde runt men såg kön och kunde ha vänt. Gjorde Joachim det. Nääääääääää. Utan han fick börja sin helg med att stå still i 1 timma. Vanlig kö tänkte jag men så kom det en polisbil så misstänkte att det var en olycka. Farhågorna besannades  via en snabbis på Norrköping News (Nä surfar normalt intebakom ratten).

Appropå stå i kö och se blåljus i backspegeln. Förstås är det vikltigt att ta sig så nära andra kanten som möjligt. Men om chaffören framför är blind o döv funkar det liksom inte hur mycket en bilen bakom tutar.  Bilarna var rätt tilltygade såg jag sen när jag kunde åka förbi. 

Hemma, det blev en sen middag men öppnade en Lonkara rätt snart när jag kom hem. För att jag var värd det!

Som det är nu jobbar jag inte fören på Tisdag och har alltså 3 dagar ledigt. Känns skönt. Helgen är inte planerad men får se vad som händer.

Utan spaning ingen aning

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)