MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vinden blåser snålt

2018-10-27

Gick o la mig tidigt igår och sov som en stock men endå är jag nu lite trött. Blåst och kallt ute så istället för att gå på höstmarknad blev jag kvar inne. Eller inte hela dagen då bilen skulle få vinterhjul och pappa bjöd på mat. 

Vinterhjul ja. Är sedan några år tillbaka lat och har mina däck på hotell. Det är ju samma sak man gör byter o lagrar men endå blir det lite då o då dyrare, numera är det dessutom obligatoriskt att tvätta däcken hos min däckfirma. Värt varenda spänn kanske är lite att överdriva men man behöver inte kånka på däck upp o ner och man behöver inte i ur o skur byta. Och bra är det förstås att det är någon håller koll på lagligheten även om just min däckfirma kanske är en av dom mest nitiska när det gäller att vägra ta på dåliga däck.

I Fredags var bilen kall men planen är att den  på Måndag ska vara varm. Hittade fläkt o sladd på andra försöket så i morgon blir det inkoppling.

Och Appropå kallt så glöm nu inte att vi inatt går över till Vintertid. Själv har jag redan ställt om min klockradio, den enda klockan i huset som inte vrider om sig automatiskt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)