MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Jag träffade Maude

2018-10-23

Lika gammal som djurparken själv, stor som ett hus,  sov med Noshörningarna och åt barn. Den känslan fick man av alla rykten om denna mytomspinnande katt. Det visade sig att hon var en helt vanlig katt, inte alls så gammal och är rätt säker på att barnen kunde vara säkra. Däremot är det sant att hon är kung hos Noshörningarna.

Idag för första gången kom jag nära då denna dam låg på en soffa där jag skulle städa. Hon tittade på mig hela tiden när jag moppade golvet. Till slut kom jag nära och sträckte fram fingret i hopp om att inte katten skulle slita av det med tänderna 

Lite skeptisk men visst fick fingret en rejäl nosundersökning och sen hör o häpna en huvudbuff. Då kliade jag henne på huvudet. Inget hände och efter någon minut vände hon på huvudet och jag kände att  audiensen var slut men kände mig endå lite nöjd.

 

 

Annars är det lite rörigt i Huvudet just nu. Inget är säkert och det mesta känns att kollidera med det jag vill och planerar.. Hoppas man ger mig ett svar på det brev jag skickade igår så jag kan koppla av.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)