MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Frustrerad

2018-10-22

Brev från Thoraxkliniken. Blev lite glad och trodde det var besked när operationen skulle ske. Blev besviken då det bara va information och att man hade gått igenom mitt fall. Beräknad väntetid va 4-6 Månader ingen operation i Januari som jag trodde alltså och passar alls inte in i dom planer jag har för sommaren. Lider inte och har haft åkomman i över 30 år men det är skit att planera saker och sen blir det ändrat.

Man ville ha svar på en mängd frågor så passade på att skicka med ett välformulerat brev så hoppas sista ordet inte är sagt en.

Med mopp i högsta hugg kom jag insnubblande i ett välbefolkat lunchrum. Slog min rätt så nyopererade fot rakt in i en tröskel och jävlar i min låda vad ont det gjorde.  Lyckades med nöd hålla min smärta inombords och det ska åskådarna vara glada för. Mycket ska man höra innan örona trillar av heter det ju. Är säker på att om jag inte hade lyckats med bedriften att inte säga ett knysst hade många lurar tappats kan jag lova.

Tån satt kvar och dagen fortsatte bättre som tur va.

Snack under lunchen  om nästa år, om förbättringar som ska göras och blev sugen att komma tillbaka. Hoppas som fasen att det blir som jag vill.

Nästan hemma ropade en gammal kollega från Djurparken. Trevligt att träffas!

Inget gips Nog ren tur.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)