MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lördag Söndag Måndag

2018-10-15

Lördagens ölmöte blev en trivsam tillställning. Ett tag sen sost då jag jobbat hela sommaren, men nu så blev det av hemma hos mig. Ölen hade jag köpt i Danmark och Tyskland, inga svenska öl denna gång. Med alla provsmak kanske det blev lite väl många men så är det ibland.

Söndag. Ja lite segt men började plocka undan och diskade, det är det som är nackdelen med att ha fest hemma. Annars latade jag mig mest framför tv,n

Måndag

Sista disken och allment pyssel. Tvättat och gått med lite skräp till föreningens höst conteiner. Har stämplat förstås och sökt jobb och börjat med Lördagens protokoll.

Dagens höjdpunkt eller vad man nu kan kalla det var ett besök hos tandläkaren. Ett litet hål skulle lagas va det sagt men när jag kom dit fick jag veta att man även hade fått godkänt att laga min trasiga tand. 2000 eller vad den nu hade kostat hos den riktiga tandläkaren för en hundring och nu har jag frikort. Ogillar skarpt tandis men nu är det klart och hoppas jag slipper gå dit på ett bra tag.

Efter en viss vånda blev jag nyss med Netflix och premiärfilmen blev 22 July den amerikanska filmen ocm terroridådet på Utöya där över 60 ungdomar dödades och hundratals skadades. En lite långdragen men rätt bra film.

Inte så mycket promenerande idag trots det fina vädret. Hoppas det håller i sig i morgon också.

Idag började spårvagnarna åter att rulla länge en NorrTull

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)