MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Linköping

2018-10-12

Hade hoppats att jag idag skulle få veta vad som väntar och hur man tänkt så jag kunde besluta hur jag ville göra. Men nä. Värkade inte som experterna hade bestämt sig riktigt dom häller. Så lämnade linköping lika ovetandes som jag gjorde när jag kom. Dom vi träffade sa dessutom lite olika saker så var lite mer förvirrad. Jaja, det utlovades ett samtal på Måndag eller ja senast veckan efter. Det är skitjobbigt att inget veta, hade bullat upp med ett batteri av frågor men kom av mig när ingen visste något. Den första läkaren som kom med en kandidat i släptåg blev jag bara irriterad på så valde till slut att vara tyst och låta vännen prata. Lika bäst så. Senare kom det en specialist. Tyvärr visste han lika lite som den första tomten.

Va trött som attan när jag kom hem så det blev lite gubbavil på soffan. Sen gick jag ut och ner mot industrilandskapet där jag fick se en livs levande bäver som kom simmande i strömmen. Har läst och hört men aldrig sätt, fören nu.

Annars har jag tillbringat 3 arbetsdagar på djurparken. Pyssel, plock o kontorsstädning. Harmoni och trevlig stämmning. Skönt att tänka på annat en det som kanske komma ska. Blir jobb på Torsdag nästa vecka också.

Annars pysslas det just nu inför morgondagens ölmöte. Ett tag sen jag träffade gänget så det ska bli kul att umgås lite. 

 

 

Antal kommentarer: 1

2018-10-13 00:15:22 - Ola

Ölmöte tjohoo!:D
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)