MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Den blomstertid nu kommer

2018-10-08

Länge sen sist, men plötsligt händer det och Joachim går ock kollar på bio som en vanlig man!

Den utvalda filmern blev Crasy Pictures Den blomstertid nu kommer som man hört en hel del om men sen har det inte blivit så mycket av. Tills nu ikväll. Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig men hade hört att det skulle vara en hel del action.

Roligt med en lokal film där man känner igen sig i men tyvärr va den seg som sirap. Visst så tog den sig lite mot slutet men den hade nog tjänat på att kortas av lite i början. 2 timmar va minst en halvtimma förmycket.

Katastrof och konspirationer blandat med känslor kärlek sorg o vemod. Mitt lilla hembygdshjärta dunkade extra hårt av att se Kvarsebo Kyrka i några sekvenser En fin kyrka som gör sig på film även när en helikopter kraschar på den. En modell då förstås men endå.

Lite kul att det är ett lokalt filmkollektiv som gjort den och att man tagit tillvara på dom miljöer som hembygden har att tillgå trots att man får göra långfilm. Betyget blir JJJ trots allt.

Annars har dagen inte inneburit några större åthävor. Har pysslat lite i hushållet för på Lördag är det Ölmöte här hemma och lite fint vill jag ju ha det. I morgon blir det jobb igen så snart måste nog en liten parkvårdare tryna bingen. Men han är inte trött så troligen blir det svårt. Ikväll är stegräknaren lite gnällig. Men det tar vi igen i morgon.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)