MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Bästaste jobbet

2018-10-06

Det finns Jobb och så finns det jobb o så finns det jobb o så finns Kolmårdens Djurpark. Trägen vinner och efter många års av sökande så fick jag ju äntligen jobba här. Det är inte alltid man är lite nere och går till jobbet och blir glad o harmonisk men i en så trivsam miljö kan man inte gå omkring o va sur.

Många steg på varvet denna dag En nästan död kamel Torsten ekorrar kråkor som lekte att dom va som dom stora fåglarna vid rovfågelsuppvisningsområdet en massa folk  fint väder . Sämre på jobbet kan man ha. 

Längtar tillbaka till nätterna och skulle jag få välja kamrater nästa år skulle det vara just dom som jag jobbade natt med i år Vilket dreamteam vi va!

Jobbar gärna nästa år och natt, nu har jag gjort som Ronja. Testat dagpass nu vet jag och kan jobba natt igen.  Får förtur men så är det ju det här med va ödet tycker o bestämmer.

31875 steg på räknaren och fick stående ovationer av tekniken. Ben och min nyopererade tå inte lika begistrad dock. 

Har umgåtts med folk hela dagen men är endå lite sällskaplig. Vännen som inte bor så långt bort hade besök så jag får väll sitta här, dricka lonkara o mysa med mig själv. Är inte så där värst sugen att gå. 2 dagar att vila upp sig på tills det är dags för mera pass. Men då tror jag det blir lite mera bilåka igen.

Appropå jobb såg jag att Glassfabriken söker medarbetare för nästa säsong. Men man måste till Arbetsförmedlingen i Flen för en SpeedDate och det va nog det mest jobbigaste jag gjort och inte alls vill göra igen. Så hoppas att det ordnar upp sig nästa sommar utan Flen.

Till mat idag blev det 4 små rätter på Spicy Hot Ingelsta. Maten har blivit dyrare och dom små rätterna mindra. Borta är också tjejerna som bara blev gladare o gladare ju flera gäster som trillade in i restaurangen. Smaken på maten är det inget fel på som tur är.

MysTorsten

Antal kommentarer: 1

2018-10-06 21:22:07

Kul att läsa vad du skriver! Ja herregud vad steg det blir efter en jobbdag på Kolmården!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)