MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fredag

2018-10-05

Fredagsmyset bestod av Tacos, eller ja en slags variant av det utan skal. Annars är det ensamt och lungt. I morgon kallar Djurparken, fick för övrigt flera pass nästa vecka förutom helloween som jag redan fått. Ett tag sen sist, ska bli skoj. Helloween har jag hört talas om. Förra året va det kaos och hoppas på lite lugnare i år.

Inte annat en att jag tänker lite tillbaka på en smått kaotisk vår och sommar först på glassfabriken och sen på Djurparken Från Full fart på Fabrik till Lugn o harmoni på landet. Har ofta gnällt på ödet som styr mig på livets stig men denna sommaren gick det väl. Slutade på ett jobb och började ett annat. Sånt hände bara förr.

På jobbfronten inget nytt. Var på interju förra veckan och det kan bli timmar av det hela. Men först är det några pusselbitar som ska falla på plats och det hoppas jag på ska ske nästa vecka. 

 

Bilden oven tagen med nya kameran. En som jag tyvärr inte är så nöjd med. Lite klenare zoom en jag trodde och rätt usel när det gäller nattfotografering. Inte kul att gå från en bra till en sämre kamera som trots allt kostar mera.  Riktigt trist att det bara några dagar erfter att jag fått hem min nya kamera gjordes reklam för en ny förbättrad version.

Har funderat på att överge dom kompakta och vuxet köpa mig en systemkamera. Men då blir det en helt annan typ av fotografering, mera planera en att slita upp kameran och fota. Har ju lovat mera bilder här på sidan men har inte riktigt kommit överens med mig själv om formatet. Jaja, kanske blir det något eller inget alls och det tuffar på som vanligt. 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)