MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sassnitz

2018-09-26

Gick fort att ta sig till Sassnitz med snabbkatamaranen. Vi gjorde en snabbvisit på bordershoppen som alls inte hade det uybudet som förut.

När klockan va så lite passade vi på att åka runt på Rygen, länge sedan vi var där. Real och Famiilia i Bergen besöktes för lite seriös shopping. Bäst att smida medans plånboken är full.

Hotellet kom vi till framåt eftermiddagen. En kort promenad runt omgivningarna och mat på Hotellet. Det osar fortfarande lite öststat, här semestrade partitopparna medans stazi satt i källaren och avlyssnade allt.

Med 9 våningar har man en fin utsikt från frukostmatsalen. Då barnen regerade i poolen på förmiddagen blev det först ett varv på stan med några ölstopp. Skönt som fasen att bara vara o gå runt

Simma runt i den stora bassängen var också otroligt skönt, vem vågade plaska med en sån stadig tant vid disken. Middag intogs nere vid hamnen där vi även gick på sjöfartsmuseeum. och det blev en lång och trivsam omväg hem med en del stopp för att släcka törsten på vägen tillbaka.

Nästa dag en ny anhalt och efter en stärkande frukost åkte vi mot Rostock.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)