MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Valvak

2018-09-10

 Kompisen jag besökte va förkyld och var inte vaken hela vägen. Jag satt dock troget på soffan, sörplade vin som luktade mogen blöja men smakade rätt ok.och tittade to the bitter end. Utan att bli så mycket klokare, men det är nog ingen.

Innan hade vi mumsat korv o potatisgrateng en trivsan kväll som slutade fråmåt småtimmarna, när jag gick hade vännen lagt sig för länge sedan.  Avstod dagen innan att besöka på grund av förkylning men nu gick jag alltså åt andra hållet och en till kompis som var sjuk, hade sett fram mot denna kväll så det blev som det blev  En så länge har jag dock inte blivit snorig. Kan bero på att jag konsumerar mera C vitamin för att hålla mig stark! Hoppas det fortsätter så.

Har varit lite seg idag och reviderade mina planer en smula. Istället för att besöka pappa och åka ner på stan blev det bara stan och växla pengar till resan. Pappa får vänta tills i morgon.

Valet som sagt. Trots att man satt där o glodde hela natten va inget klart. Alla utropade sig till vinnare men i detta val är vi nog alla förlorare tyvärr. Ni som röstade för något annat i tron att det blir bättre blir nog blåsta på konfekten är jag rädd. 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)