MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Politik

2018-09-09

Tänkte att jag i god tid innan denna dag skulle ha full koll på vad jag vill.

Tänkte att jag nogrant skulle titta närmare på alla partiers valprogram

Tänkte att jag skulle sitta fastklistrad och titta på iallafall 1 valdebatt på tv

Så blev det inte och jag har nog inte riktigt bestämt mig en, vet vad jag inte kommer rösta på så det blir utseslutningsmetoden. Det som känns bäst i mitt hjärta ja det partiet kommer få min röst.

Hur jag en röstar kommer det bli full kaos i riksdagen 4 år framåt. Ni som är trötta på den styrande regeringen och idag kräver ändring kommer säkert kräva samma sak nästa val med samma argument.

Det var säkert lättare förr, då röstade man antingen rött eller blått nu är det en massa block hit o dit . Förr va det Gösta eller Olof och man visste vad dom ville. Nu röstar man på ett namn men rösten är igentligen på flera som jag kanske inte alls gillar, lite konstigt det där.

Även om man röstar med hjärnan hjärtat eller yttersta delen av högra stortån är det förstås viktigt att rösta men det tror jag dom flesta förstår. Det blir en sagolik röra vad vi en tycker och det kommer inte ens i närheten bli som vi tror och hoppas.

Jag gillar inte allt i det partiet som jag väljer men skulle vilja ta det bästa av allt lite som man plockar lösviktsgodis. Men antar att det skulle vara svårt att få till en enskild politik för varje som röstar.

Nähä. Såg att vakvakan på svt har redan startat så kanske jag tar mig en titt innan jag går och gör min plikt.

Önskar eder en bra valSöndag!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)