MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Långt ner i halsen 1

2018-09-07

Nä ni kan vara lugna det kommer inte bli en recention av någon suspekt vuxenfilm inspelad i ett smutsigt garage i kvällens dagbok, bara lite hur min gårdag var.

Linköping är en stad jag har lite svårt för. Det händer sällan något skoj där och har man väl gjort det man ska hittar man inte ut.

Igår gick allt som en dans vi åkte tåg dit buss upp till sjukhuset och upp dit jag skulle. Vi kom dessutom hem relatift bra men då hade jag bokat bil och chafför, för fick inte köra själv. 

Skulle alltså göra en undersökning  där man trycker ner en (Grov) slang ner i halsen till magsäcken för att få en bild av läget.. Beställde rätt snart all lugnande man fick ta och den där sprejen som skulle smaka skumbanan (hatar skumbanan) smakade skit (hade mera gillat om den smakat skumbanan).

Den svarta slangen (sa jag att den var grov) trycktes ner i min hals och visst, det var inte direkt skönt men inte så hemskt som jag inbillade mig. Det var först i slutet då läkaren av någon anledning tryckte ner slanghelvetet lite mera som jag började hosta och nästan kvävdes (kändes så iallafall) Då ryckes slangen upp fort och jag kunde återhämta mig.

Vännen som satt och väntade sa att jag såg ut som en blek säck när jag blev utrullad. Men piggnade till rätt snart förutom att jag hade ont i halsen. Gick och la mig redan vid 20 så fick se reprisen av både erferlyst o tunnelbanen idag.

Vaknade 8 imorse så det blev en rejäl sovstund, somnade nästan ifrån mitt besök. Förutom ont i halsen o svårt att svälja har det varit en lugn och okej dag, mitt besök ville förstås ha promenader . 

Trots att jag hade lite svårt med sväljandet förberedde jag en trivsam måltid bestående av köttbullar med tydlig baconsmak kokt potatis och polkabetor samt en sås med smak av björnbär och lakrits. Halsen inte så där värst glad, den hade nog mera önskat sig soppa. Men magen tyckte att det var väl värt efter den där oändliga fastan igår.

Har jag gjort denna undersökning för skojs skull undrar ni säkert. Nä det kan jag inte påstå  alla jag pratat med som någongång fått en slang nerknölad i halsen så kan inte säga att jag var så där uppåt vare sig före under eller efter. Hoppas dock det var värt det och läkarna fick vad dom ville i sin pågående utredning (som jag väljer att inte berätta mera om i nuläget)

Ikväll är det den stora partiledardebatten på svt. Tanken är att alla osäkra väljare ska sitta som fastklistrad framför dumburkarna för att lyssna på vartenda ord våra politiker säger i hopp om att kunne skilja sanning från ljug och valfläsk. Kommer sitta och lyssna så länge jag orkar för jag är inte riktigt på det klara med hur jag ska rösta. På Söndag smäller det och jag ska sitta med vännen och vaka in resultatet to the bitter end!

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)