MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Marknad

2018-08-30

Idag blev det en lång cyckeltur till Vilbergen och marknaden, missade ju Augustifestens så satsade hårt på denna istället. Brukar annars missa just vilbergens marknad av olika anledningar.

Letade förbrilt efter såna dära tjusiga byxor som bara finns på marknader, men det fanns bara i stora storlekar av någon anledning. Fokusen gick över till att leta efter en ryggsäck och efter en stund skådade mitt norra öga en nästan perfekt . Jag ojade mig lite över att den bara var nästan bra och knallen sänkte priset med en femtilapp. Sånt hade aldrig hänt på Clas Olsson. Slog till så nu har jag en ryggsäck till semestern.

Köpte även en korvabit som jag redan ätit upp. Blängde lite på rökt kött ,men där sade ekonomiavdelningen stopp. Blev lunch på Hagebycentrum istället för en betydligt billigare peng.

Åkte förbi mitt gamla Hood på Bäckgatan, där hände det grejor minsann.  Wokkvällar, glöggkvällar,  allsång så ögon tårades och  lite bus  En tid av fartfyllt folkligt festande nästan hela tiden faktiskt. Kanske bra att man växte upp till slut endå och bosatte sig i ett pensionärsområde istället.

Snaaaart startar treans Efterlyst igen. Med Alla bovars skräck Hasse Aro. Ska försås sitta klistrad framför tv,n och titta. Apropå säsongspremiärer ser det inte bättre ut en att jag missat att både Vägens Hjältar och Tunnelbanan startat med nya omgångar. Tur att det finns play på datorn.

Man markerar nog fortfarande att ingen som bor i min gamla lägenhet någonsin blir årets granne.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)