MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

På t Igen

2018-08-29

Städa vardagsrummet, skura golvet och damma av. Gick snabbt. Sen blev det en stund framför datorn. Söka jobb bråka med A-kassan (tar det aldrig slut).

Såg att en färdtjänstbuss brunnit hos kompisen så ringde upp. Jodå han hade varit på plats o fotat. Skickade raskt en bild på en brandbil och en urbrunnen bil. Läste att alla hade klarat sig.

Funderar lite på det där. Tänk om alla hade suttit fastspända i rullstolar med ett sånt där förlopp. Huarns.En kopp kaffe och promenad där vi kollade på huset där bilen stått, såg lite svedd ut. Vi funderade lite på varför inte färdtjänstbussar är försedda med automatisk sprinklersystem som truckar på industrier har, jag menar det är ju faktiskt folk som transporteras. Ja  inte bara för det. Men när jag åker till universitetssjukhuset så blir det en annan transportlösning.

Annars har det varit lugnt idag, rätt skönt att vara ledig men understundom är jag lite rastlös. Ett jobb tämligen snart skulle vara att föredra faktiskt.

Appropå städningen av lyan är det lite kvar. Golvet i hallen och en mängd småfix. Man kan sucka o stöna att lite är gjort tidigare. Men dessto roligare att ha det klart. Man mår helt klart bättre när lägenheten är fräsch och fin.

2 obrända bussar som får symbolisera dagens tankar om transporter

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)