MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Städfritt

2018-08-28

En vän sa för länge sedan att när man väl städar ska man göra allt på en gång så det är gjort. Det har jag aldrig orkat med så denna dag har det varit städfritt, men planerar för en fortsättning. Vardagsrummet står i tur och där är det som tur är inte så mycket skrubbning utan mera pyssel o avtorkning.

Blev en lång promenad istället. Först o främst för att jag var nyfiken på kriminalvårdens lastbil som stod uppställd nere vid  dom statliga verken. Blev inte så klokare då dom därinne prioriterade sin egna personal, dom med namnbrickor.

Blev en sväng runt broarna på väg till centrum. Hem tog jag bussen. Funderade lite på det mesta som hör livet till och hur jag ska lägga in mitt fotointresse i denna sida. Appropå sidan ägnade jag en stund förut att ändra färg på en hel del text då den inte passade in i den nya mallen. Nu så ska det gå att läsa det mesta igen. Funderar på vad jag ska göra med gamla recentioner då jag kanske behöver frilägga lite plats för andra bilder. Men får se vart jag hamnar någonstans.. Få se om jag kommer fram till något

Har nyss kollat lite på GW Perssons nya kriminalserie Det som göms i snö med Robert Gustavsson i huvudrollen. Måste medge att jag tyckte det var otroligt tråkigt och lite svårfattat. Får se om jag fortsätter titta alls.

Signerade nytt kontrakt idag då jag ska jobba på Lördag. Konstaterade att jag har enstaka dagar året ut vad nu det innebär igentligen.

I morgon städar jag igen...Tummis!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)