MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Som en dans

2018-08-27

Att städa är lite som att dansa, lite jobbigt om man inte blir uppbjuden först. På jobbet är man ju där och tjänar pengar och det finns kollegor o Teamledare som hejar på. Hemma är det lite annat.

Denna sommar har hushållet fått stå imellan för arbete, när man är ledig 1 dag är inte  städning av köket det första man tänker på. Nä då vill man sova vila och koppla av så man orkar tjäna pengar.

Nåväl idag hade jag både tid och fick feeling så det blev en  helsanering av köket. Tog ett tag när allt inte fått kärlek på så länge men köksluckorna skrubbades spis kyl o frys och diskbänk lika så och golvet (suck) Ja där gick det åt att knäskura hela klabbet med grovrent. 3 timmar tog det men nu så är det grundstädat, bara lite småfix kvar.

Nästa projekt blir hall och vardagsrum som ska få känna på samma kärlek som kök o badrum, dom har ju tittat på  och är lite avensjuka.

Tänkte mig en promenad efter all städning men då jag tittade ut stod regnet som spön i backen, blev kvar och så lär jag förbli. Siktar in mig på att gå ut i morgon istället.

På Lördag blir det ett nytt pass i parken. Dock vet jag inte vart fören i morgon.

Ett golv så fint att man kan ha det i cv,t

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)