MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Jag har hängt med Lille skutt Bamse Vargen  Skalman o Farmor

2018-08-25

Ser inte bnra ut om man i arbetskläder tränger sig före kön med alla barn för att kramas, men lite sugen va jag allt, det såg trevligt ut därframme med allt kramande.  Mysteriet med skattkistan som spelas upp ett antal gånger under dagen är så spännande att man ibland glömmer bort vad man ska göra.

Lite pirrigt va det att jobba dag och till en början lite konstigt ,med alla folk runt omkring en, nattjobbare som jag är igentligen. Men man vande sig och det var igentligen inte fören vid slutstädningen jag tyckte att alla var ivägen igen. Tycker jag gjorde ett bra jobb och kan nog tänka mig att jobba dag igen om ett tag när nerverna har lugnat ner sig.

Undrar ni vart inlägget från igår om att Matos ska läggas ner tog vägen? Svaret är att jag har tagit bort det. kommer återremitera frågan till tankesmedjan av främst 3 orsaker

1 fick ett mail där en okänd person skickat från ett internetcafe i USA  skrev att hen följer sidan och tycker det är uppfriskande att läsa om svenska restauranger och inte alls vill att sidan ska läggas ner och ersättas med en fotosida.

2 är att jag inte riktigt får till den nya sidan. I tanken va den både fin o cool men på riktigt blev det inte riktigt som jag tänkt. 

3 Kommentarer som den nedan

Ikväll är det Cruising på stan, men är inte alls pigg. Tänke att en rejäl Saturnus skulle få livsandarna i spinn. Men blev bara tröttare av mat. Fötterna lite ömma och kroppen kärv. Jaja, kanske jag istället ska smutta på öl från förra ölmötet jag fick istället för att gå ner på stan.


 

Antal kommentarer: 1

2018-08-25 23:10:01

Gillar din sida! Lägg inte ner!:(
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)