MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Arbetslös

2018-08-22

Hann knappt prata klart med arbetsförmedlingen fören jag blev osams med A-kassan. Dom värkar alls inte läsa dokumenten som skickas till dom. Så varför skicka överhuvudtaget.

Jaja, nu är jag arbetslös och firade detta med lunch på stan. Handlade en present samt att det blev efterstanfika hos en vän.

Sin plikt måste man ju göra så nyss blev det att lite halvhjärtat 2 sökta  industrijobb för samma bemanningsföretag och firma, har kanske inte dom kvalifikationerna som man söker men man ska aldrig säga aldrig, i ärlighetens namn sökte jag nog mest  för att ge dom heads up att jag är arbetslös igen. Annars va det rätt tunt på arbetsförmedlingens annonssida idag.

Har nu suttit och funderat lite på arbete men så här långt har jag ingen bra plan. Är en bra lokalvårdare och teammedlem. Det har jag visat. Men är också sugen på att göra något annat. Industrin kanske inte blev så där bra som jag tänkt, men kanske man ska upp på hästen igen? För inte kan man falla från samma sadel igen om man liksom vet hur man ska hålla sig i. Tanlarna går vidare,

 


 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)