MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sista natten med gänget

2018-08-19

Lite seg och en smula omotiverad men det var vi nog lite till mans/kvinns denna sista natt, lite som om vi hade slutat redan innan vi börjat typ. Med några undantag va det järngänget som jobbade denna sista natt. Själv har jag ju varit här för jämnan och det känns som jag varit här längre. Men kom ju in på sladden när dom andra redan jobbat in sig.

Dock va det inga problem att hitta sin plats o komma in i jobbet. Det kändes inte ens vemodigt att svänga ut från området i morse. Kan ju bero på att jag iallafall jobbar en dag till.

Tidig uppvaknande denna förmiddag då smutsiga arbetskläder behövde omsorg i form av en tvätt. Tänkte att det blir en seg väntan, men när jag kom upp i lägenheten o sneglade lite på en bok brölade räddningstjänsten förbi och ställde sig med blåljusen blinkandes en bit från lägenheten blev jag förstås tvungen att gå ner och utforska.

Glödbrand från balkong där ingen mer en 1 plaststol kom till skada och  stunden i väntan på tvätten blev kort och nu hänger brallor och tröja i badrummet i väntan på Tisdag då det är dags att användas igen. Om det då blir för sista gången iår återstår att se men hoppas på attt få jobba lite dagar då det är öppet för att få se hur det funkar.

Ett bad väntar och disken ligger i blöt, undrar lite vad jag ska syssla med först. (blev bad först o sen disk)

Stjärngala ikväll och i ärlighetens namn är jag inte så där värst peppad. Men det ska bli skoj att se o träffa några av alla andra som jobbat i sommar. Det ryktas om förfest men laddar nog lite för mig själv istället. Mat på stan och kanske en öl, vafalls! En öl på en Söndag. Ja och det blir nog fler kan jag tro, det rycktas iallafall om minst 2 drinkbiljetter och det kan jag vara värd med tanke på allt annat skoj jag missat denna sommar. 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)