MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En Klippa

2018-08-18

Blev ingen Hjälte eller ens en veckans stjärna denna sommar. Men under nattens slutsamtal med Teamledare blev jag kallad för klippa och det smäller minst lika högt. Kommer få bra referenser och är välkommen tillbaka nästa säsong.

En sommar till för att få se hur det funkar och kanske till o med få vara med från början vore kanon. Men man vet ju inte vad som händer, kanske har jag ett annat jobb men om jag inte har det känns det skönt att ha förtur till ett sommarjobb, inte ofta det sker.

Vännen sjunger nu går sista biran och jag gnolar på Nu går sista natten. För så är det tyvärr. Sista natten för denna säsong, så vitt vi vet iallafall. Jobbar även Tisdag men då är det dag. Vad som händer sen är höjd i dunkel, men har fått rådet att inte lämna in mina kläder och passerkort en. Så förhoppningsvis får jag jobba lite till.

Årets nattgäng har varit lättsamma arbetsvilliga hjälpsamma och trevliga. Ska om jag jobbar nästa år göra mitt till att det arbetas på samma sätt.

Teamledarne är relatift unga studenter som inte riktigt vet så mycket om lokalvård och kanske borde dom ha orienterat sig lite mera i dom olika sakerna vi faktiskt gör. Som till exempel borde en o annan Teamledare ha praktiserat med lite Torsdagskontor för att få se hur det är.

Har inga problem att ta order från unga, men om jag tycker dom har fel stöter dom på patrull!

Sista natten och i morgon kväll festar vi på Stjärngalan.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)