MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Kurser och funderingar

2018-08-17

Höst och snart är man arbetslös igen. Vad händer nu? Ja det vet ingen men funderar och planerar för fullt.

Först och främst åker vi till Bornhom och Tyskland i mitten av september, ska bli så skönt att komma iväg ens väng.

 tittade lite på kurser, främst letade jag efter en fotokurs hos den lokala studieorganisatören. Hittade inget lämpligt tyvärr men däremot såg jag att man i Norrköping o Vikbolandet kunde ta motorsågs och röjsågskurs. Har ju gått naturbruks utbildning men fick inga behörigheter så det kanske kan va något. Rätt dyrt tyvärr och kurserna krockar lite med resan både tidsmässigt och ekonomiskt men funderar lite och tar ett beslut lite senare om det fortfarande finns platser. Tror nog det blir motorsåg först i sånna fall.

Hade nog hoppats på lite helgjobb i Augusti men det ser lite tunt ut på den fronten. Tisdag är sista dagen att jobba som det ser ut som. Lämnar in kläder och kort på Onsdag och gör mig arbetslös på arbetsförmedlingen. Sen får vi se vad som händer.

Inget skrik och panik just nu, känner att jag kan sitta rätt still i båten. Hoppas att det är som dom säger att om man jobbat på djurparken är man attraktiv som arbetskraft.  Va just inne på ams hemsida och det såg tunt ut, blir väll en liten blänkare på FB vartefter fick ju lite napp sist även om jag sedan fick annat jobb.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)