MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Utflykt

2018-08-07

En av förmånerna med att jobba på Kolmårdens Djurpark är att man får ett par fribiljetter att använda som man önskar under året. Idag tog jag vännen med mig för att besöka parken för andra året i rad. Blev en fin och trevlig utflykt.

Alla djuren förstås. Mat på Restaurang safari. Maten inte alls så kärlekslöst tillagat som jag trodde och utsikten trevlig  linbaneåk och lite Bamseföreställning blev det också. Wildfire nöjde jag mig att fota från avstånd.

Man ser allt lite annorlunda nu när man vet allt jobb bakom innan besökarna kommer. Jag såg förvånansvärt lite kollegor men allt var rent och fräsht och kunde stolt visa upp min arbetsplats och rena dass för min vän.

2 dagars ledighet är snart till enda. När jag kommer tillbaka i morgon är det ej längre högsäsong (tyckte det inte märktes idag dock) och vi börjar kl 18:30. Nu är det in i kaklet som gäller med säsongens sista kontorsstäd och lövblås.

Det märks att man tränat att promenera, efter förra årets djurparksutflykt kände jag det i benen flera dagar efteråt. Idag skulle jag lätt ha gått ett varv till om bara kompisen följt med (han inte lika pigg på det dock)

 Det har varit 2 bra lediga dagar. Kanske inte pysslet hemma varit så fekvent som jag hoppades o tänkte, men att koppla av o bara vara är helt ok det också. Tvättade o diskade samt plockade lite, resten får vänta tills en annan dag

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)