MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ledig dag

2018-08-01

Normalt en sån här mellandag brukar jag sova tills jag skäms när jag vaknar, men idag travade jag upp tidigare en jag borde för att dels få lite gjort och dels peppa upp inför morgondagen då jag ska åka ut en sväng till Kvarsebo och alls inte kan sova tills jag ska åka till jobbet.

Lagom tills jag hade gått upp plingade i mobilen och PostNord meddelade att min kamera hade kommit. WoooHooo. Traskade genast ner till affären. Slet upp mitt paket här hemma och kunde stolt beskåda min alldeles nya kamera. Satte i laddaren och inget är som väntans tider.

Fikade hos en vän och medförde glutenfria tårtbitar från det sprillans nya bageriet i området. Rätt okej men lite kompakta o osöta. Varmt satan ute och första gången som jag hade vatten i beredskap med mig. .

Hemma igen blev det en disk och sen utgång för att ge kameran en första testrunda. Den blev hur sopig som helst. När jag glad i hågen kom hem med vad jag trodde fin fina bilder i bagaget visade sig att jag filmat korta korta snuttar istället. Helt värdelöst och totalt misslyckat.

Manualer är för fegisar, men blev tvungen att ladda ner och ögna igenom vad felet kan tänkas va. Bockade av allt va film hette och nu skulle det väll va fasen om det inte blev vanliga foton. Nu va klockan sen, men endå gick jag ut igen och ungifär samma runda som första gången. O inte hade jag käkat häller så det blev ett varv till Spicy också.

Hemma igen konstaterade att nu var bilderna presis så fina som jag hoppades på. Men igentligen och trots att fotande är en materialsport blir bilderna inte bättre en den som håller i kameran. Visst bilderna nu har en lite mera lyster i sig helt klart men det är endå jag som bestämmer motiven. Funderar på nytt att gå en fotokurs i höst, det har jag tänkt förut men projekten har liksom runnit ut i sanden.

Nu så är ögonen inte alls så trötta som jag hoppades på, men benen är ömma. Hoppas nu dom hinner piggna till innan i morgon då det är jobbtime igen.

Bara denna vecka kvar av högsäsongen och sedan är det bara 2 veckor kvar att jobba heltid. Lite helger kanske men det vet vi inte hur det blir med en. Har iallfall sagt att jag kan jobba dom flesta helgerna om så önskas, jobbar gärna nätter. Men dagtid vore också lite intressant att testa på.

Vad händer sen, jag det vet ingen. Vet mindre en någonsin vad jag ska bli nör jag blir stor. Ville förut bort från städningen o lokalvård. Provade industrin men det är ju lokalvård som jag tydligen är bäst på så kanske ska jag försöka fortsätta söka där och se om jag hittar något heltidsjobb.

Har ju sökt lite ströjobb men fortfarande tyst som i graven. Hoppet är det sista som överger!!!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)