MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ladda

2018-07-30

Det har varit 3 trevliga dagar. Tropicariet, träffa mamma o vovve, fikat med en vän, tvättat kläder handlat och lite annat hushålspyssel som legat o väntat på måstehyllan här hemma.

Känner mig avkopplad, ledigheten var behövlig då luften lite hade gått ur mig. Men nu så kör jag på igen. Först lite lugnt med en ledighet redan på Onsdag igen. Men sen tuffar det på resten av säsongen.

Inte så långt kvar nu och det grunnas lite redan nu i lägret vad som händer nu. För egen del har jag nog tänkt jobba några helger till efter detta men i övrigt har jag inga planer.

Har sökt några jobb men en så länge inget napp. Lite synd för visst skulle det vara skoj att gå från jobb till jobb en tredje gång denna sommar.

Blir ju att resa till Bornholm och Tyskland i semptember, om inget inträffar. Är så sugen på att resa att hälften vore nog. Det är långt kvar o mycket kan hända.

Igår kväll satt jag med en drink och rensade lite bland grupperna på Facebook. Blandannat rök 2 grillgrupper jag var med i. Lite onödigt då jag aldrig grillar. Tror jag gick med för att snappa upp lite recept inte att få info om div grillar och läsa hur dåliga folk är som inte köper vissa sorter. Nu har det totalt gått överstyr. Eldningsförbudet gör grillarna ledsna o elaka så det är bara tjaffs. Ska fortsätta mitt rensande då det är flera grupper som inte riktigt passar mig som det är idag.

Igår beställde jag även en ny kamera, men mera om det vid senare tillfälle.

Fibblade med bilder från tropicariet igår och innan allt var nedladdat o klart hade jag lyckats ta bort flera bilder, blandannat på söta surikater. Så går det när man inte gör enligt dom vanliga rutiner. Bilden ovan är kvar och andra bilder, surikaterna får jag besöka en gång till eller vänta tills jag går på parken.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)