MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Evigheter

2018-07-29

Evigheter sedan jag var på tropicariet. Men idag tack vare en kollega som inte ville gå ensam blev det av.

Vi gick runt i sakta mak, fotade och disskuterade och kom ut efter 35 minuter rätt så nöjda. Undrar lite om vi missade något då det står att en rundvandringen tar 1 timma minst.  Byggnaden ser stor ut. Men kändes mindre när man väl var inne och gick runt.

Ormar Krockodiler hajar surikater apor o färgglada fiskar i en lång rad en vädigt trivsam stund.

Funderade på om jag skulle gå en sväng på parken också, men det kändes varmt så valde att leta rätt på bilen på den stora parkeringen och åka bort mot Kvarsebo istället. Ville gärna träffa mamma o vovve.

Första vändan var ingen hemma. Men när jag kom ner till kyrkan mötte jag dom och vände. Fick kaffe och en pratstund. Återkommer på Torsdag då jag ska fodra katter.

Kanske inte en evighet sedan men iallafall rätt länge sedan va det jag gjorde en 3 vallars. Det vill säga handlade på både Citygross Willys och Ica nere på Ingelstad. Bärkade loss och handlade nästan helt utan hämningar. Det blev dyrt men gillar att handla utan restriktioner, det gör mig glad.

Kött på Citygross har blivit dyrare och så gillar jag inte alls deras nya förpackningar. Handlade nästan uteslutande kött på Citygross förr, men nu är jag inte riktigt säker på vad jag ska göra. Numera har ju även lågpriskedjor som Lidl och netto svenskt kött i sortimentet så kanske blir dert att handla mera där i fortsättningen

På Citygross träffade jag en bekant jag inte sätt på många många år. Kul att träffas och prata en stund.

Nu så ligger det en tonic i frysen, ska snart göra mig en liten drink för att fira att livet trots allt är rätt okej just nu och att det är ledigt i morgon också. Så här långt har jag klarat av att skippa måsten och ladda batterierna. 

Jo visst. Här hemma finns det måsten och borden och tänkte nog beta av lite av dom också...Men det blir i morgon det.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)