MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ledighet har guld i själen

2018-07-28

Måste  erkänna att det var en rätt trött o lite sliten Joachim som rattade sig själv och en kollega till stan denna morgon. Rätt mycket jobb i tropisk varma nätter tar sin tå. Att jag dessutom hade ont i en axel gjorde inte saken bättre. Man kan inte vara på topp hela tiden och natten som gick va jag rätt så otoppig. Mina snälla kamrater tog dom tunga sysslorna på Restauranggolvet  och jag o A (kvällens sidekick) fick ett bra varv så det blev rätt ok endå till slut. 

Masade mig upp idag vid en tid som kändes som mitt i ottan. Dock va det en del måsten som skulle åtgärdas. Blandannat tvättade jag mina arbetskläder hos en vän

Nuuuuu är jag ledig ända fram till Tisdag kväll. Blir dock en liten avstickare till tropicariet med en kollega i morgon. Efter det ska jag kolla om mor är hemma och på vägen hem blir det att handla lite förnödenheter.

Nu så ska jag diska. TjoHooo!

I bakrunden går Mikkey Dee,s sommarprat för andra gången. Ett riktigt bra sommarprat med min trummhjälte i favvobandet Motörhead. Inte ofta man sitter klistrad vid ett sommarprat som både har tänkvärda o intressanta ord utan även riktigt bra musik. Motörheads version av Heroes fick och får mina ögon att tåras. Ledsen att en legend i form av Lemmy lämnade jordelivet för att fortsätta rocka i himmlen (eller vart han nu hamnade) och bitter för att jag inte masade mig o såg dom när dom för sista gången besökte Sverige.

Livet är full av val och oftast väljer man fel.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)