MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Grillare är chillare

2018-07-25

Just nu råder det krig i grillvärlden och total anarki i dom grillsidorna jag är med på FB.

Förstås är det eldningsförbudet som råder och det råder även delade meningar hur och varför myndigheten ska sätta stopp för tex grillning på den egna tomten. Men va Fan ska den där djävla Läfen sätta stopp för grillning på Min tomt såg jag någon som skrev

Jag grillar vart fan jag vill skriver en annan men får förstås genast mothugg och  kriget är igång

Martyrerna visar bild på en stekpanna med köttbullar. Får jag inte grilla så blir det köttbullar hmf. Denna får förstås mängder av Sympatilikes och kommentarer som stackars dig, men snart så får du grilla igen. Ett förbud varar inte för evigt.

Mycket av det är faktiskt meningslöst dravel så troligen blir det att göra en sidorensning igen. Gjorde det för något år sedan då jag var med i aldelees för många sidor som inte passade mig av olika anledningar.

Lite anarki råder och det är inte bara på grillsidorna. Några andra sidor har blivit löjliga, bara en massa trams och såna dära memes. Kanske admin gått på semester, några sidor ryker medans en o annan sätts upp på Watchlist och tas bort om ingen bättring sker.

Appropå Memes är det något som jag hatar. Fullkomligt meningslösa bilder med lika meningslös text. Hur kan folk tycka sånt är skoj?????

Svort att sova som vanligt i morse, men löningsdag så lyxade jag till det och köpte en frukostmacka med lax o en massa annat kladd. Knäppte en kall cola och satt på morgonkvisten framför datorn, betalade räkningar och myste med min macka.

Lite väl nära förut att jag beställde en ny kamera. Länge var jag i valet o kvalet att inköpa en alldeles för dyr med finesser jag nog inte använder för pengar jag inte har. Hejdade mig och ska nu snart bege mig bort till elgiganten för att snabbklämma på lite olika kameror i hopp om att bli lite klokare på vad jag vill ha igentligen. 

Letar som besatt efter kvittot på kameran som nu är paj. Trodde jag sparade alla kvitton och har en hel hög liggandes, dock inte på just den kameran jag köpte senast. Kanske går det att klämma ut lite försäkringspengar utan det?


Snart är det vinter!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)