MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En sväng på stan

2018-07-21

Den lediga dagen igår kändes föga i kroppen när jag runt 10 masade mig upp och for ner till stan. Varmt o svettigt bara man röde på sig.

Travade först in till tre där en rätt snorkig pojkspoling berättade hur det va, livet kändes rätt orättvist och den där känslan att byta operatör gjorde sig åter påmind. Lilla plånboken skrek hjärtskärande över en karg och frusen nejd. Kändes som om det blir bättre att göra det på annan plats, att vänta 8 veckor och betala sååå mycket pengar var inget alternativ.

Gick till grannfirman men där hade man ingen skärm och blev dirigerad till en annan firma i stan som inte bara hade en skärm och kunde göra bytet idag utan till ett betydligt billigare pris en som tre krävde. Plånboken nu hes suckade tungt.

Hade ersättningsmobilen med mig så det var bara att byta simkort och uppdatera appar så kunde jag roa mig med att föra över pengar. 2 timmar skulle det ta och fördrev tiden bland annat med att äta sushi.

För övrigt finns det inget att göra i ett solvarmt centrum. Knappt något folk att titta på och inget att hitta på. Blev att driva runt och prova dom olika sittmöjligheterna. 

När det sen blev dags att hämta min mobil som nu hade en fullt fungerande skärm kostade jag även på mig att köpa ett mobilskydd, en typ av plånbok som man har telefonen i. Skulle förstås ha hafft ett sånt betydligt tidigare, men sent ska syndarna vaka.

På vägen hem blev det lite fotosafari och tillbaka till lägenheten var jag varm och trött blev en dush och sen en liten siesta. Nu så är det inte låt kvar tills jag ska  till arbetet,  inte ätit mot direkt en det får klara ig endå

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)