MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ledig Idag

2018-07-20

Idag kom  det regn och jag har hälsat på pappa. Så en bra dag .Men jäklar i mig va svårt det va att somna i morse. Hoppas att det ordnar upp sig ikväll, har lite sömn att ta igen.

I mina drömmar har jag också en sån där semester som alla pratar om. Tänk att veta rätt långt fram att man är ledig en viss tid och kan planera skoj efter det. Tills dess får jag vare sig jag vill eller inte fördjupa mig i andras semestrar som det berättas om på Facebook. Få se bilder på diverse drycker som intas på bryggor båtar kobbar verandor och skär. Drömmande titta och tänka. Det där ska jag också göra någon gång.

Inte helt skoj att touchskärmen på mobilen gett upp efter min vurpa. Lite kan jag göra men inte som jag vill. Blir att besöka stan i morgon.

Nu så börjar folk att prata om vad vi ska göra sen, efter Kolmården! Vet faktiskt inte men har ju sökt lite jobb o det är 2 som jag önskar lite extra att det blir något. En så länge är det tyst och när jag slutar om inget inträffar är det bara att göra sig till arbetsmarknadens förfogande och knega på med ansökningar.

Resa i September blir det ju om inget annat inträffar, men eftersom det är länge kvar tar jag inte ut något en utan berättar mera lite längre fram hur vi tänkt.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)