MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ett tag sen sist

2018-07-15

Mycket jobb varmt o ingen ork till annat. Ja då blir det lite skrivet.

Har nu iallafall jobbat av sommarens jobbigaste period och snart även lagt dom 2 lediga dagarna jag såg fram mot till handlingarna.

Jobbet som vanligt harmoniskt även om det hettar till och man får lägga in en högre växel ibland, det är ju trots allt högsäsong.

I lördag gick jag efter en tidig uppstigning en promenad och käkade sushi till lunch. Hem via industrilandskapet. Sen blev det en tur till en vän. Blev lite senare en tur ner till stan.

Det blev en sväng till nyöppnade BrewDog på Nya torget. Härligt sommarhäng på uteserveringen. Bra personal i lite tråkiga lokaler. Ölen dyr men jag provade på en milkstout Och en  Brown Ale. Stouten hade riklig kaffesmak med toner av lakrits, godd men så mycket milk va det inte. Alen en lite tunn historia tyvärr. Maten inget att fika efter så när magarna började knorra gick vi till Black Lion och käkade scnitsel.

Lite eftersläckning här hemma innan mitt sällskap gick hem. Satt en stund och pillade framför datorn innan även jag tog kväller. Idag sov jag länge men har även lyckats få till lite pyssel i form av en disk. Men det har varit varmt så orken inte riktigt på topp.

I morgon åter dags för jobb igen, men innan ska jag tvätta. Gud va jobbigt det är utan egen tvättmaskin!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)