MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

7 Dagar

2018-07-06

Ledig dag idag. Vaknade dock väldigt tidigt men o andra sidan ska man då hinna med saker. Latade mig och hann bara en sväng o köpa potatis o så testa taimat (mer om det på annan plats) Blev även en kort cyckeltur för en kaffepaus. Den ursprungliga planen att gå ner till stan blev det inget av med.

Nu stundar en lång period med arbete. Den har jag funderat på redan samma stund som jag lförsta gången läste mitt schema. 7 pass på raken. Förvisso 2 korta med lövblås och blomvattning att bryta ev med  men endock. Nåväl brukar klara av utmaningar. Det är trots allt det mest harmoniska arbete jag hafft, och med det kommer man långt.

Idag dök det upp lite extrapengar från tiden jag var sjukskriven efter min tåoperation. Man kunde tydligen söka pengar från afa försäkringen vilket en vän hjälpte mig med. Nästan 2000 extra damp ner på kontot. Ibland lönar det sig att vara om sig o kring sig.

Pelikanfallet i bakrunden, inget annat på tv. Men i morgon ska jag nog som alla andra bänka mig framför tv,n o kolla fotboll, en lagom uppladdning inför nattens begivenheter.

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)