MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Utflykt

2018-07-04

Hur anfaller man bäst en synnerligen varm ledig dag? Jo man tar vännen med sig på Utflykt.

Först stannade jag till utanför jobbet, värmen gjorde nog att såg väldigt harmoniskt ut att stå där vid entreen och dirigera människor,

Sedan Kvarsebo och en klassisk köttbullemacka på fiket. Inte den godaste mackan, men det är lite speciellt att äta just en sån just här.

Färjan över pölen till Vikbolandet och ut en sväng till Arkösund. Brukar bli en tripp dit varje år av sentimentala orsaker.

Hem med avstickare till Marviken och Djurön

Kaffe hos vännen innan jag åkte hem. Trots middag i Arkösund var jag nu hungrig igen och har nyss avnjutit lite skinka o melon.

En väldigt avkopplande ledig dag. Är redo för jobb igen i morgon, sen ledigt igen 1 dag men sedan smäller det till med hela 7  natt/kvälls pass på raken. Phu, hoppas det går bra. Är dock lite sugen på att skippa ett och istället åka tillbaka till Arkösund på Onsdag då Svenne Rubins spelar. Men är nog för snål att offra arbete. Vi får se vad som händer.

Annars är det väldigt mycket tankar som rör sig i Joachims huvud just nu. Om framtiden, hälsan och allt där i mellan. Inte nu, men sen kanske jag  berättar mera men väntar då all information inte ligger på bordet en.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)