MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tyskland och hem igen

2018-07-02

Bokat och klart!

Bornholm 3 nätter Sazznits i 2 och 3 nätter i badoberand samt  båten till sverige via Rostock. Nu är det bara att åka och lite planering runt omkring. Blandannat ska vi åka Ånglok är det tänkt.

Skönt att det är på G nu. Hoppas inget händer så man inte kan resa för faktiskt är jag som omväxling rätt resesugen redan nu. Annars brukar jag inte va det så här dags och  ibland inte ens på resdagen. Då kommer inte resan igång fören efter Jönköping och det känns att man är på väg bort. nu längtar jag bort innan jag ens har kommit iväg. Rekordtidigt, men det kanske klingar av vem vet.

Vi åker inte fören i September dessutom  och allt kan hända fram till dess så lite dumt att man är så här sugen redan nu.

I övrigt är det jobb inatt, högsäsongen startar och vi börjar kl 20:30. Upp tidigt men har sovit en stund. Ätit och nu blir det lite mera slappa så man är i form för kontorsstädning.

Och nu är vi inne i en alldeles ny Månad. Juni gick av bara farten men som det sägs. Det går fort när man har skoj. Om även Juli går lika snabbt så kommer man nästan känna sig överkörd när hösten kommer och jobbet slutar.

Får stämpla men allra bäst vore det förstås om jag får jobb direkt efter Djurparken. Blixten slår inte ner 2 gånger på samma ställe heter det ju, men man kan hoppas.

Högsäsong på parken som inte stänger fören kl 20 på kvällarna. Vi som städar och ska göra fint startar en halvtimma senare. Mycket gäster sägs det men det fixar vi, jag och mina kollegor.

Det är ett bra gäng som det är lätt för nya att komma in i. Lite hattigt då det är olika som jobbar men kommer själv nästan vara där jämt.

Frisk luft och sysslor som inte är allt för tunga. Trivs och mår bra.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)