MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sommarstiltje

2018-06-28

Inte mycket som händer här!

Jobbar sover äter. Har fått ett slattchema där jag kom och fyllde upp luckor, blir en hel del jobb och inte så mycket ledighet. Tankarna är lite på standby och då skrivs det inte mycket här.

recentionavdelningen har också lite sommarledigt. Jobb och tunn ekonomi gör att restaurangbesöken lyser med sin frånvaro. Men det också kommer igång lite mera senare.

Trivs dock enormt mycket på jobbet. Sköna kollegor att jobba med, man får vara ute mycket och så här långt är sysslorna inte allt för betungande. Högsäsongen är i faggorna och då blir det andra bullar har vi fått höra. Men vi på natten träffar aldrig några av er som besöker utan vi fixar till så att det är fint till nästa laddning gäster.

Funderar dock på att om jag söker till nästa säsong göra något annat i parken en att städa på nätterna, eller som dom andra blanda lite. Vi får se. Säsong 2018 är inte slut en och mycket kan hända tills nästa år.

Resan i September börjar ta form. Det blir Bornholm och Tyskland iår. Bornholm har jag aldrig varit och Tyskland va det 2 år sedan, känns som en evighet.

WildFire! 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)