MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vila i Frid Bråvallafestivalen

2018-06-20

Bråvallafestivalen lägger ner!

Det beslutet låg nog i faggorna redan förra året när man "pausade" festivalen på grund av alla våldteckter. Man kan fundera över beslutet som jag anser var grundat i något annat. Och får vatten på min kvarn. Bolaget hade inga pengar och konkuransen om festivaler hårdnar. Bråvalla kunde inte riktigt mäta sig med till exempel Sweden Rock eller nya Bollapalloza eller vad den nu heter.

Dom sista 2 festivaler drog jag inte mitt strå till stacken och deltog, tyckte helt enkelt inte det var värt priset. 3 festivaler blev det.

Den första nog fasen bäst med Ramstein som huvudnumret. Bråvalla skulle bli störst bäst och vackrast och där och då kände man sig en del av något riktigt stort och bra. 2013 fick jag även möta Ghost för första gången, en mäktig upplevelse som blev upptakten till flera konserter och skivor i samlingen.

Återföreningen med KSMB riktigt stort och riktigt bra. Iron Maiden på pappret helt djävla kanon. Tyvärr störde jag mig otroligt att Bruce inte visste vart han var. Inte så lätt alla gånger kanske att veta som artist. Men det skulle vara hans stabs djävla ansvarsområde att berätta tycker jag.

Avicci på bråvalla kändes sådär först. Men satan i gatan vilket tryck. 

När jag missade dom 2 sista festivalerna missade jag även craftbeertältet och den andra spelningen med rammstein, som enligt tyckare var ännu bättre en den första. Men så är det. Ibland måste man prioritera.

En mörk och kall festival där droger lika vanligt som dricksvatten och våld och våldtäckter mera regel en undantag. Så va massmedias bild av festivalen och även den primära orsaken till Pausen .Min bild av festivalen är dock att den var trevlig. Men o andra sidan låg jag aldrig i tält.

VILA I FRID BRÅVALLAFESTIVALEN!

Nu kanske man borde åka till Sweden Rock men det känns också lite meningslöst då det var i år man skulle ha åkt. Både maiden, Judas och Ozzy. En sån lineup kommer det inte bli någon mera gång ens på Sweden Rock. 

Alonzo i KSMB 2015

Scream for me Stockholm

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)