MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Om Jobbet och en Lördag

2018-06-10

Det är en väldig skillnad att jobba på fabrik som gör glass mot att i månljuset gå runt o blåsa löv eller tömma sopor med djur som åskådare. Harmonin liksom flödar över en. Visst lite mycket är det ibland, men  blir inte så stressad. Troligen är det miljön som gör det.

2 veckor har förflutit och det känns som det är längre sedan jag var i Flen och arbetade. Trivs som fisken i vattnet med det nya jobbet och har inte riktigt landat i det att jag faktiskt fick ett annat jobb direkt efter att jag blivit uppsagd. Det har iallafall inte hänt mig förut.

Smider medan järnet är varmt och då jag såg att en av mina gamla arbetsgivare nämligen Paradiset sökte folk, ja då var jag förstås tvungen att söka. En bit att åka men trivdes där och hoppas på det bästa.

4 dagars ledighet började med att vi på Lördagen åkte till Vimmerby med Ölfrämjarna, en sista resan med han som tills nu hållt i trådarna. Vi såg det lilla bryggeriet testade 4 sorters öl och käkade mat. Ett kanske inte helt lyckat o prisvärt besök men jag fick komma ut o se mig om i allafall. Eftersläckning på Black Lion senare på kvällen blev både blöt och skoj.

Mindre skoj va att jag på vägen hem snubblade och skrapade upp armen samt skadade skärmen på min kamera. Armen läker även om det svider fasen när jag duchade. Med kameran är det värre, ska kolla om det går att använda den endå. Om jag ska reparera eller köpa en ny, som jag innan funderade på som sommarpresent. Tills beslutet är taget får en av mina gamla kameror åter tjänstgöra.

Ledigheten fortsätter och senare idag ska jag gå till pappa o äta middag!

I dagarna har tusentals rockers invaderat Sölvesborg och Sweden Rock. Har många år tänkt men aldrig kommit dit. i år va det flera anledningar till ett besök. Ozzy Maiden Judas. Men nä kom inte till skott i år häller. Tänk om OM inte fanns ja då hade Bråvallafestivalen varit i år, jag hade kunnat vara ledig och Ozzy på scen. Ska försöka se Adolfson o Falk på Arbis i höst, om det inte krockar med något annat såsom en resa.

 

 Mamma Björn med ungar kollade nyfiket vad jag höll på med. När jag startade lövblåsen gömde dom sig på säkert ställe.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)