MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En felhelg

2018-06-04

En vanlig helg består ju av en Lördag och en Söndag. När man jobbar annorlunda och till exemåel är ledig Söndag Måndag istället rubbas allt och det känns fel. Men även fel kan bli rätt och man får göra det bästa av situationen.

Igår va det först tvättstund och sen blev  det några GT hos en vän Söndag till trots (men min Lördag). Idag  lite seg i huvudet banne mig på en Måndag huivale!.

Kom iallafall ut och ner på stan som jag planerat. Min mobil laddade inte upp appar och det berodde tydligen på att dom flesta ville ha wifi uppkoppling, något som jag inte har i lägenheten vad jag vet (har faktiskt inte testat). Men efter att mobilen legat och laddat upp sig bakom disken en stund medans husse gjorde ärenden på stan va allt frid o fröjd igen och alla appar va nu uppdaterade. Få trava ner på stan lite oftare tydligen.

Veckan som gått har jag slutat ett jobb och börjat ett annat. Men det jag slutade känns avlägset som om jag jobbade där för länge sedan. Lite märkligt. En bra början på det nya och hoppas det fortsätter så. Lite ovanligt att jag faktiskt längtar lite tills jag får börja jobba igen, vem kunde tro det om toastädning. Ett bra tecken på att jag har kul på jobbet och haft en meningsfull fritid. Just det har det varit lite knapert med. Skönt att kunna ta ledigheten som den är utan att behöva planera för mig själv så jag mår bra.

Nu så har jag avslutat första fasen i ett grytkok. Det var diverse nötköttsbitar av okänt usprung som fick hoppa ner i grytan tillsammans med lök paprika buljong o kryddor. Tanken är att det ska bli nattmat vartefter.

Välkommen hit (fast på bilden är det stängt och öppnar inte fören om några timmar)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)