MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En ny Månad

2018-06-01

Redan i Januari pratade jag och kollegan på glassfabriken om att i Juni skulle vi minsann börja räkna ner antalet dagar vi hade kvar att jobba.

Kollegan är kvar och kan räkna ner mot Augusti  jag har nytt jobb och får roa mig med att räkna ner till 2 dagars ledighet. Känner mig avkopplad trots jobb, men endå ska det bli skönt att vara ledig. Eller lite hushållspyssel blir det. En mer en full tvättkorg står o muttrar i Garderoben.

Inatt tittade vi  på ystra Getbäbisar som rusade runt i sin hage. Finns inte mycket som gör mig så glad som just getter. Fick även se 2 av parkens huskatter, tyvärr lyckades jag inte få någon gosstund med vare sig katter eller getter. Fick roa mig med att torka plättspya istället. 

Hyffsat morgondis över Bråviken, fartygen på väg till hamnen knappt synbar. Utsikten får en att koppla av och må bra inför resten av bilresan hem. En halvtimma tidigare en om jag hade jobbat i Flen står jag på parkeringen och när jag kommer hem och in till lägenheten är det fortfarande natt och lättare att sova. Om det inte skulle ha varit så varmt.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)