MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En annan arbetsplats

2018-05-31

Nä vi ska inte förhasta oss. Men tror aldrig det hänt förut att jag har känt det så rätt redan första arbetspasset

Det är vanliga lite tråkiga lokalvårdssysslor förvisso, städning av toaletter omklädningsrum mm. glada kamrater och på vilket jobb har du sällskap av nyfikna kameler när du tömmer sopor? Eller det lite speciella att ta sig till omklädningsrum i totalt mörker för att inte störa elefanterna. Utbrast högt kolla en kamel när vi åkte förbi hänget första varvet  men kom på mig själv att det inte är så konstigt då det faktiskt är en djurpark vi befann oss på.

Även vilda djur bor i parken. Harar i mängd och så såg vi ett Rådjur. En säker plats att bo på, backstage på en djurpark.

Som den Kvarsebo bo jag är har jag förstås varit på parken några gånger som ung. Mitt första jobb var på Vaxkabinettet vid gamla entren, ett privat bolag som ägde och inhyste diverse vaxdockor som jag stod o vaktade. Kan en idag fnissa åt min myndiga Rör inte dockorna när företrädesvis äldre kvinnor tittade under världens fetaste mans kallingar  för att kolla om han hade snopp. 

men sen blev det ett ordentligt hopp på 20 år typ. Förra året fick jag en gratisbiljett och tog med mig en kamrat. I år går jag också in gratis, får se om jag gör det.

Kan inte säga att jag ville gärna jobba här som ung, utan det är mest på gamla dagar jag känt att det här vore skoj. Fick ju lite blodad tand när jag förra året var på audition, det var en mening med att jag fick sluta tidigt på Glassfabriken så jag kunde söka igen. Hur mycket pluss i kanten det gav vet jag inte. Men jobb fick jag.

Som personal kör man förståss omkring på vägarna runt parken, det vi kallar backstage och på dom trånga promenadvägarna du som gäst i går på om dagarna. Blev lite förvånad att Backstage är så stort, finns plats att utöka om man vill. Rätt mäktigt att ta en paus och titta upp på toppen av Wildfire som månljuset lyser mot.

Det är en jäkla stor skillnad att jobba här mitt i naturen en i 1 fabrik. 


Titta en Kamel!!!!!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)