MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

 En trevlig helg

 

2018-05-27

Efter några dagar med en manlig förkylning kom då Fredagen då ljuset i tunneln inte va ett tåg och livslusten åter spirade. Solen lyste och kännde att livet här och nu var värt att firas.

Lite sent om sider tog jag på Fredagen med mig bästaste vännen och tågade mot en lokal i närheten, där festade vi om med mat dessert öl o rom. Kanske inte helt bra mat, men kvällen för övrigt perfekt så tänker inte gnälla. Inte blir det någon recention denna gång men vi kommer tillbaka. Vännen tog bussen hem och jag tog en promenad.

Lördag och cycklade ner till reningsverket som hade öppet hus. Blev en sväng runt det nu öde inre hamnen där kommunen snart sen eller kanske aldrig kommer att bygga upp en tjusig stadsdel som ingen har råd att bo i. Pasta hemma till mat.

Söndag, vaknade tidigt som jag nu gjort ett par dagar (förutom dagarna med förkylning o feber då jag inte sov alls). Diskade och cycklade till vännen för en kopp kaffe. Tänkte avsluta helgen med att tvätta. Tyvärr hade jag bara ändrat pluppen i tanken o i allmenackan. Men fysiskt va den kvar på igår och den tiden idag hade någon snott. Så ingen tvätt idag. Gör ett nytt försök en annan dag.

Istället för tvätt gick jag o käkade en swarma med bröd och nu hemma ska jag läsa nya allt om mat som några dagar legat orörd på bordet. Kanske blir det lite chips o läsk till.

Avtalet på nya jobbet påskrivet digitalt och jag har fått mitt nya schema. Mestadels kvällar. Men först avslutar vi det gammla med start i morgon bitti!


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)