MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Betittad

2018-05-16

Idag var det stora besöksdagen på glassfabriken, grupperna kom i horder för att kolla på det vi gör. Jag brydde mig inte så mycket men vissa kände lite obehag. man känner sig som en apa på Zoo tyckte en kollega.

Visst inte helt skoj att utföra sysslor när det står 10 personer och stirrar, tänk om något går på tok. Hade dock lite svårt att hålla mig när urcellen Ellen dök upp. Det var ju ett barnprogram på 70 talet och nu fick jag se henne på riktigt. Maskinen visade sig på sin bästa sida och besökarna slapp se oss panikjobba utan lungt o stilla stod vi och smådonade,

maskinen lunkade på, tid för tankar och betraktelser. Diktade ihop en lite historia om hur det är för en liten glassmaskin. Men den får ni läsa en annan gång.

Lite bitter mellan varven men på vägen hem stillade mitt sinne och väl hemma satte jag mig ner framför datorn för att smygstarta jobbsökningarna lite. Blev 9 jobbsökningar/intresseanmälningar  och 2 tester med planen att komma tillbaka till Ringhals samt ett hugg av en arbetsgivare via en jobbgrupp på Fejjan. 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)