MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

När det känns som bäst

2018-05-15

Ja då drar ödet åt tumskruvarna och jag får betalt för eventuella synder. Va nöjd med treskift och att jobba i nya hallen. Kändes helt ok att tillbringa resten av tiden fram till Augusti här.

Tyvärr hade arbetsgivaren andra planer och idag blev jag uppsagd. Inte helt lätt alla gånger att jobba på glassfabrik, det måste jag medge. Men surt att det blev så här. Kan lova er att inget speciellt har hänt utan det är flera som kommer bli drabbade på ett eller annat sett men kommer inte gå in närmare på det.

Blev dock inte förvånad, hade en känsla av att något var på gång. Lite märkligt men så är det 29 Maj är sista arbetsdagen.

Hade ju sätt att det var kompetensmässa på De Geerhallen, men tänkte inte deltaga. Kom på andra tankar och stressändrade mitt brev och snickrade ihop några cv,n och cyklade ner. Många möten och några cv,n lämades över till arbetsgivare.

Skickade även ett sms till en tidigare arbetsgivare. Tyvärr är det sent men på mässan fick jag tips om några som faktiskt söker sommarjobbare fortfarande, 

Även om jag är lite groggy just nu är matchen inte över. Kommer kämpa för ett nytt jobb så snart som möjligt.

Varmt som fasen i lägenheten och många tankar i huvudet. Blir en lång vaken natt det här.

Kram

Vägen är mörk slirig och kurvig just nu

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)