MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Måndag

2018-05-14

Hann knappt bekanta mig med nya sidan innan jag blev kidnappad av galma sidans arbetsuppgifter. Dom jag bara fått testa på en dag innan. Gick sådär men jag lär mig vartefter det också.

Lite sliten tänkte jag först bara ta hem min nyservade cyckel, men en liiten tur måste man ju ta. Sagt och gjort. Först lite offroad körning i skogen bakom cyckelaffären. Sen ut på Himmelstalundsföltet och över Fiskeby järnvägsbro o så hem. Inte direkt lagom förstatur efter flera års frånvaro från sadeln. Lite känns det i rumpan men armarna fick lite sol.

Knak o brak på kedja o kugg, för hade nog lite glömt hur man använder växlarna optimalt  på en 21 växlad monstercyckel. NU har jag bestämt att det blir en hel del cycklande framöver så kommer säkert på hur man gör, men Nä kommer inte cyckla till jobbet. Där går faktiskt gränsen.

Igår blev jag sugen på Fisk. Sådär toksugen att man igentligen vill tina upp ett paket o tillaga på direkten. Men det stod kött på menyn igår så Fisk blev det idag istället. Med potatis grönsaker och vittvinsås med dill och Hummerfond, mycket gott.

Tänker väldigt ofta att det skulle vara gott med fisk, har ofta det i frysen men så som oftast blir det kött. Har nu iallafall en period där jag äter lite mera grönt (pak coy är en grönsak som fått renesans i hushållet) . Det kombinerat med cyckelturer kanske minskar på magfläsket.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)