MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En god gärning

2018-05-12

Diskade och startade ett långkok. Medans grytan med fläskkött, lök,vitlök,tomater, paprika buljong och kryddor pyttrade blev jag inspirerad och skrev lite. Historien är klar det är bara lite kvar. Ja så har jag nog tänkt, men det är lite nytt i huvudet som kanske få ge plats för lite gammalt eller så blir den aldrig färdig. Ja vem vet.

Efter ett välförtjänt värv tänkte jag gå en långpromenad. Blev dock stannad av en bilist som kommit totalt vilse. Skulle till Ljura och då bilisten va utländsk kände jag att det var bäst att guida fysiskt så det blev en biltur istället och förhoppningsvis dagens goda gärning. passade på att åka till en icaaffär som hade den där goda bacon och chipotlesåsen, den går åt snabbare en smör i afrika då jag kluttar i den i det mesta samt slickar i mig från sked.

När jag kom hem va det dags att starta med maten, köttfärssås o pasta. Ibland drömmer jag om ett hus där det går att grilla käket på gräsmattan eller varför inte altanen. Är med i ett antal matgrupper på Facebook varav 2 är grillsidor. Helt meningslöst igentligen då jag aldrig grillar. Men lite insperation får man allt på tillbehör som passar även gott till stekt kött.

Nya madrassen premiär sussades på natten som var. Blev lite besviken då den var lite för mjuk för min ömma kropp. Den jag hade innan var hård och den nu mellan hård, skulle ha tagit hård nu också. Jaja. Det är försent nu men behövde inte ligga i gropen. Tror dessutom jag sov bättre nu en förut.

Nu så snart är det Melodifestivalsmörjan, kommer titta då jag inte har något bättre för mig denna ljummna och trevliga Lördagskväll. Lite folksugen men som vanligt blir det väll ett glas vitt i min ensamhet.

Trevlig Helg på er därute.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)